23 november 2014, De Rustende Jager

Meer Jazz Special 2014

Dit supergezellige binnenshuis festival brengt u vast in de sfeer van het Meer Jazz Festival volgend jaar mei.

Tijdens de special vergast Meer Jazz u op drie totaal verschillende bands die met veel plezier en net zoveel inzet de bezoekers een onvergetelijke middag en avond bezorgen. Muziek van hoog niveau, die een breed publiek van alle leeftijden zal aanspreken. 

15.30-16.45 Trio Tim Langedijk
De Jazzgitarist Tim Langedijk is een verademing. Hij houdt van fraaie melodische lijnen en subtiele harmonieën. Swingende muzikale poëzie door muziek, om aan verslaafd te raken. Een must – voor iedereen!

 

Gitarist - Tim Langedijk
Bassist - Udo Pannekeet
Drummer - Hans van Oosterhout

 
  

17.15-18.45 Estrella Acosta & Esquina 25
De over de hele wereld graag geziene Cubaanse zangeres Estrella en de haren brengen u in Caribische sferen, waar Cubaanse en Braziliaanse muziek en jazz versmelten tot latin van topniveau.

Zang - Estrella Acosta
Piano - Marc Bischoff
Saxen en fluit - Efraim Trujillo
Bas - Samuel Ruiz
Drums en percussi - Armando Vidal.

 

 

19.15 - 21.00 Jazz Connection
Deze nu vijfentwintig jarige formatie laat u alle hoeken van de zaal zien. Louis Prima, good old Louis Jordan, Cab Calloway, ze komen allemaal op bezoek. Groot feest - ook voor de dansliefhebbers.

Trompet en zang - Jurgen Feskens
Trombone - Peter van Steen
Saxen en klarinet - Rob Henneveld
Piano - Bart Maassen
Bas en zang - Bart Wouters
Drums - Ad Hoendervangers

 

Chiel Wijstma - Prijs
Om 17.00 uur wordt de Chiel Wijstma Prijs voor de beste Meer Jazz-foto uitgereikt aan een van de genomineerde fotografen van Fotoclub Positief.

WARM EN KOUD BUFFET
Voor € 19,50 (exclusief drank) per persoon serveert de Rustende Jager vanaf 18.30 uur het traditionele Meer Jazz Buffet. Dit keer een warm en koud buffet met gebonden tomatensoep of heldere kippensoep, huzarensalade, zalmsalade, mini-sandwiches met paling en vitello tonato, wraps met zalm en gerookte runderlende, garnalenspiezen, gevulde peppersweet, mini-kipborrelboutjes, kipsaté met pindasaus en diverse broodsoorten met boter en kruidenboter.

 

Design by: theFrontDoor | Webdevelopment by: Buildnet Webservices