30 augustus 2015, De Rustende Jager

Triple Trouble Trio

Dit gypsy-swing trio is in meerdere opzichten een bijzonder ensemble . Dankzij hun veelzijdige repertoire garandeert een concert van het Triple Trouble Trio een swingende ervaring te worden waarbij het publiek een breed spectrum aan stijlen te horen krijgt.

Het ensemble wordt gevormd door de gitaristen Tim de Haan en Gertwim Giesbert en bassist Stefan Schlenke.

Interactief samenspel, originaliteit, virtuositeit en veelzijdigheid maken dit trio een opvallend ensemble binnen de huidige muziekcultuur. De ontspannen en bij vlagen humoristische presentatie blijkt zeer succesvol te zijn bij een breed publiek.

In het afgelopen jaar heeft het trio veel tijd geïnvesteerd in het schrijven van nieuwe composities en de opnames van hun 2e studioalbum. Dit album “Swing Syndicate” zal in het najaar van 2014 worden uitgebracht.
In hun composities en arrangementen is te horen dat het trio de grenzen van de gypsy swing verlegt.
Invloeden van Spaanse muziek, blues, bossa en zelfs popmuziek worden door het trio moeiteloos gearrangeerd naar hun eigen stijl en bezetting.

In januari 2012 heeft het trio haar eerste studioalbum “Gypsy Dreams” uitgebracht. Dit album is in binnen- en buitenland zeer positief ontvangen.

Het trio heeft al ruime concertervaring. Zo werden er niet alleen concerten gegeven op verschillende kleine en grote reguliere podia maar ook op hele bijzondere locaties.
Ook in het seizoen 2014-2015 staat het trio weer op verschillende (inter)nationale podia met de bevlogenheid en enthousiasme wat het trio zo populair maakt bij een steeds breder publiek. Het trio kijkt er weer naar uit om hun nieuwe composities en arrangementen live ten gehore te brengen.

Meer informatie over het trio kunt u vinden op www.tripletroubletrio.com. Hier kunt u tevens een aantal audio en video fragmenten beluisteren.

Design by: theFrontDoor | Webdevelopment by: Buildnet Webservices