4 januari 2015, De Beurs

Nieuwjaarsspecial 2015 met Deborah J. Carter Quartet

Op deze speciale middag heffen we met elkaar een glas op een harmonieus 2015.
Zoals te doen gebruikelijk is er een walking buffet en begint het Meer Jazz Café het nieuwe jaar met een internationale ster.

Haar aantrekkelijke stem, enorme enthousiasme en geweldige timing maken dit concert tot een geweldige start van 2015.

Deborah Carter geboren Amerikaanse, vertrok al vroeg in haar leven naar Europa. Haar muziek is beïnvloed door de tijd dat ze in Spanje woonde. Ze wordt veel gevraagd om in het buitenland  workshops te geven en op te treden met gerenommeerde orkesten zoals het Berlin Jazz Orchestra en the Croation Radio & TV Orchestra.

Haar geroemde swing zorgt voor sprankelende nummers van pure jazz tot latin en kleinkunstnummers. Als luisteraar wordt je direct gegrepen. Een middag vol humor, stralende lach en natuurlijk heerlijk aanstekelijke muziek.

Deze middag komt Deborah samen met Leo Bouwmeester op piano, Mark Zandveld op bas en Gunnar Graafmans drums. Heerlijke muziek om naar te luisteren en zeker ook om op te dansen.

Dé gelegenheid om het jaar goed te starten en de nieuwjaarswensen uit te wisselen. Meer Jazz nodigt alle Jazz liefhebbers uit dit nieuwjaarsfeestje samen te vieren.

 

 


Design by: theFrontDoor | Webdevelopment by: Buildnet Webservices