19 juni 2016, De Rustende Jager, 15:30 - 18:00

Who She Do

Met de muziek van WhoSheDo waan je je in een New Yorkse nachtclub in de jaren 30. De nummers, gezongen door zangeres Mylène Hanson, zijn zwoel of opzwepend, stijlvol en tegelijk humoristisch.
 
WhoSheDo heeft een unieke sound die zowel nostalgisch als eigentijds en hip klinkt en waar de warme en karaktervolle stem van Mylène helemaal tot zijn recht komt.
 
Naast bestaande swingnummers als ‘You Wanna be Americano’ speelt WhoSheDo eigen composities als ‘G-String Swing’. De brug naar deze tijd maken ze met hun jazz-bewerkingen van hits zoals ‘Empire State of Mind’ van Alicia Keys of ‘Bad Romance’ van Lady Gaga.

 

WhoSheDo treedt regelmatig op in het Amsterdamse en Utrechtse clubcircuit, op diverse podia (bijv. de Vorstin Hilversum en Club Panama Amsterdam), op jaren 30en retro-themafeesten, Lindyhopen Burlesquefeesten etc.

 

 
Zij waren te gast bij de Nacht van Giel (Beelen) in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht en traden op tijdens de talkshow van de Volkskrant: 'De herfst van de liefde' in de theaterzaal van Hotel Arena, geleid door Hanneke Groenteman.
 

Line-up
Mylène Hanson - zang
Tico Pierhagen - piano
Wouter Poot - gitaar
Pieter Althuis - contrabas

www.WhoSheDo.nl

 

Design by: theFrontDoor | Webdevelopment by: Buildnet Webservices