22 januari 2017, De Rustende Jager, 15:30 - 18:00

The Busquitos

Deze vier professionle muzikanten nemen je mee op reis met muzikale genres: Calypso, Swing, Rock & Roll, Klassiek en alles er tussen in.

Als de sfeer het toelaat mengen zij zich, draadloos in het publiek en brengen een
muzikale serenade, laten het publiek een limbo- of stoelen- of line-dans doen of spelen een meezinger van hun aanstekelijk jazzy repertoire.
 
Hun enthousiasme is besmettelijk en maakt het publiek in hun stoelen aan het dansen. Het begint met een beetje humor en een voorliefde voor de grote nummers: van Big Django Reinhardt tot Irving Berlin, van Broadway musicals tot televisie- en film theme tunes.
 
Met andere woorden The Busquitos spelen een aanstekelijke mix van virtuoze swingende muziek met wervelend, vrolijk entertainment voor alle leeftijden!.
 
Met vier CD's op hun conto, optredens over de wereld en een reeks aan prijzen (o.a de Zilveren Pet - Leiden in 2012, de 3e prijs op het Internationale Strassenmusikfestival - Ludwigsburg in 2013, door jury en publiek vekozen tot beste Nederlandse straatact - Radio2 Cappuccino in 2013 en prix du public lors de l'edition 2014 - Est Avayer Le Lac - Zwitserland).
 
The Busquitos hebben bewezen een van de meest dynamische acts uit Nederland te zijn en staan op podia van gerenommeerde festivals in Europa en Azië.
 
 
The Busquitos bezetting:
Jelle Van Tongeren - viool
Thomas Streutgers - saxofoon
Daniel Versteegh - gitaar
Ronald de Jong - contabas & zanger