TAKE OFF

Music Event – van 8 t/m 11 juni 2017

Dat is het Meer Jazz Festival in een nieuw muzikaal jasje. Het nieuwe is de verschuiving van een traditioneel Nederlands jazzfestival naar een modern internationaal muziekevenement dat verder gaat dan jazz, blues en aanverwante muziek. De gezelligheid staat onverminderd centraal en het evenement blijft voor iedereen gratis toegankelijk. Wel zijn er ook dit jaar bijzondere betaalconcerten.

De naam Meer Jazz wordt gehandhaafd voor de organisatie als zodanig en ook voor de Meer Jazz Cafés en de jaarlijkse Meer Jazz Prijs.

Het evenement is op acht podia in Het Cultuurgebouw. Op het Raadhuisplein staat een groot paviljoen waar ook de relatieontvangst plaatsvindt.

Op donderdag 8 juni is het opwarmen geblazen met de kroegentocht ‘Jazzing Up Hoofddorp’, en op zondag 11 juni wordt afgesloten met de inmiddels traditionele oecumenische kerkdienst, dit keer met de Gye Nyame Singers en de Big Band Haarlemmermeer.

Na de opening op vrijdag 9 juni start het eerste TAKE OFF Music Event met een gevarieerd programma. Ook de zaterdag mag er zijn met de Nederlandse Big Band Dag en de Corendon International Big Band Competition met orkesten uit heel Europa. Bovendien is er een swingend blaasorkestenfestival met harmonie- en fanfareorkesten en brassbands. Daarnaast organiseert Meer Jazz op beide dagen masterclasses, workshops, informatieve bijeenkomsten, jazzfilms en een particuliere en bedrijfsmatige instrumentenmarkt.

Naast allerlei optredens en andere activiteiten biedt het TAKE OFF Music Event op de vrijdag- en zaterdagavond maar liefst zes spectaculaire concerten door het ZO! Gospel Choir, Mathilde Santing, Kraak & Smaak Live, het Glenn Miller Orchestra o.l.v. Wil Salden, Edsilia Rombley & All Female Band en op veler verzoek uit New York de Brooklyn Funk Essentials.

Voor deze concerten geldt een entreeprijs van € 15,00 p.p. per concert. Een passe partout voor meer concerten is mogelijk.


Enfin, er is genoeg voor iedereen en u weet nu wat u in het tweede weekeind van juni te doen staat!

 
Design by: theFrontDoor | Webdevelopment by: Buildnet Webservices