Vrienden van Meer Jazz

Houdt u ook van muziek die met veel passie wordt gespeeld?  Muziek die inspireert, swingt en de mogelijkheid heeft om zich steeds te vernieuwen?


Word dan Vriend van Meer Jazz en steun ons!
Meer Jazz vindt steeds nieuwe wegen om alle stijlen die onderdeel zijn van de Jazz aan een breed publiek bekend te maken en ze dit te laten ervaren. Ieder jaar organiseert Meer Jazz een Festival in Hoofddorp met een breed programma waarin zowel de dansbare als de pure jazz op hoog niveau aanwezig is.
Daarnaast organiseert Meer Jazz maandelijks jazzconcerten op zondagmiddag voor een heerlijke muziekafspraak met vrienden.
Afwisselend zijn de concerten in Hoofddorp en Nieuw - Vennep en zijn gratis toegankelijk. In het najaar en begin januari pakken wij extra uit met een Meer Jazz Special.

U kunt ons steunen door een bijdrage van € 35,- per jaar; € 17,50 als je jonger dan 25 bent. Een hoger bedrag is natuurlijk altijd welkom. (Exclusief € 2,50 verhoging bij betaling per rekening.)

Uw steun aan ons geeft u ook voordeel!
Het hele jaar door kunt u genieten van gevarieerde jazzmuziek. 
Halfjaarlijks ontvangt u de vriendenkrant met de laatste updates!. Alle vriendenkranten zijn hier te vinden.

Met de gecombineerde HoofddorpPas/Meer Jazz Vriendenpas profiteert u bovendien van speciale aanbiedingen (zie www.hoofddorppas.nl)
Als Vriend van Meer Jazz kunt u ook - op vertoon van uw HoofddorpPas/Meer Jazz Vriendenpas - gebruik maken van geselecteerde aanbiedingen met 20% korting in de Hoofddorppas Cultuuragenda.