TAKE OFF Music Event

Klein maar Fijn !

Het zit er weer op.  Na maandenlange intensieve voorbereidingen is de 24ste editie van het TAKE OFF Music Event met daarbij de 22ste editie van de Corendon International Big Band Competition een feit.

Prachtige concerten van de grote namen Wouter Hamel, The Ramblers, Dutch Swing College Band en Meer Jazz Prijs winnaar Eric Vloeimans maar ook heerlijke gezellige momenten met Zoot!, Daddy To The Rescue, Philip Harper, Dave Warmerdam, Hillsback Brassband en tal van anderen. Tijdens de Nationale Big Band Dag waren er op zaterdag 2 juni zeer goed bezochte masterclasses van Ilja Reijngoud, Allard Buwalda en Rik Mol maar de kwaliteit en klasse van de International Big Band Competition spande de kroon. Tijdens de goed bezochte en volledige internationale finale kon je een speld horen vallen. Wethouder D. Reneman, Adjunct Directeur Conservatorium Amsterdam E. Righini en voorzitster Corendon Foundation G. Uslu reikte de prijzen uit in een afgeladen kleine zaal van Schouwburg De Meerse. Wat een feestje was dit!! Iedereen van harte bedankt voor de komst en alle sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedankt voor de inspanningen.

25 jaar Stichting Meer Jazz!
In 2019 is er het 5de lustrum op 24, 25 en 26 mei. 25 jaar Stichting Meer Jazz moet natuurlijk op een goede manier gevierd worden. Daar wordt nu hard over nagedacht en aan gewerkt. Naast de publicatie van een mooi fotoboek werken we aan het realiseren van een TAKE OFF Pleinfeest op het Raadhuisplein op 24 en 25 mei. Een voor iedereen toegankelijk muziekfeest met een brede programmeringsopzet en heerlijke horeca.

Zelf meedoen?
Noteer alvast deze dagen in uw agenda. In januari 2019 zal het programma voor een groot deel bekent gemaakt worden.

Wil je zelf bijdragen als sponsor of vrijwilliger neem dan contact met Stichting Meer Jazz.